Hoteller i Bangkok

bedste hoteller i bangkok

En stor by på 6,6 millioner indbyggere betragtes som et af de smukkeste steder i verden. Eksotisme og multikulturalisme gør det til et ekstraordinært klima, der er uhørt på ethvert andet sted. Søg med of efter Bedste hoteller i Bangkok.  Skyskrabere vokser her over templets guldrøde tag, små spøgelseshuse beskytter indgangen til moderne hoteller, og lige fra spindelbådene, der krydser de lokale kanaler, kan vi skifte til den super-hurtige overjordiske jernbane – Skytrain.

Bangkok er hovedstaden i Thailand siden 1782. I første omgang var byens liv detemineret det omkringliggende vand. Udvikling af jordinfrastruktur fandt sted kun i anden halvdel af det nittende århundrede, og vandveje blev erstattet af landbaserede. Den hurtige udvikling i byen, der forårsagede tilstrømningen af tusindvis af nye beboere, begyndte efter Anden Verdenskrig. I øjeblikket er Bangkok en moderne storby, der tiltrækker utallige turister, og museer og gallerier er et vigtigt element i landskabet.

Bedste hoteller i Bangkok

 

Selvom byen ikke har nogen århundredes historie (den har kun udviklet sig i tre århundreder), kan du finde en hel del monumenter, som er en fantastisk afspejling af den thailandske kultur. Som det er tilfældet med herskerens officielle bolig, kan der ikke være noget stort kongeslot i Bangkok. Det blev bygget i det 18. århundrede, kort efter at byen blev oprettet som hovedstad i landet. Religion har også haft stor indflydelse på den lokale arkitektur – i byen er der smukke templer, der hovedsagelig tilhører tilhængere af buddhisme og hinduisme. Bangkok er også en interessant by med hensyn til kognitive – der er mange kulturelle institutioner og gymnasier. Turister på den anden side tiltrækker det uudtømmelige rigdom af natteliv.

Bangkok er bestemt en af ​​de mest eksotiske byer på planeten. Selv et kort besøg på dette sted er et uforglemmeligt møde med en anden kultur, og samtidig en stor del af sjov i orientalsk stil.

Bedste hoteller i Bangkok – spar op til 70%

Bangkok er en by, hvor sakrummet kolliderer med profanum ved hvert trin. I hver anden butik kommer du på tværs af Buddhas gyldne statuer, og pubber og distrikter af nedbrud lurker rundt om hjørnet. Men lad os starte med dette høje, diamantbeskyttede ansigt i den thailandske hovedstad. Hendes største stolthed er den såkaldte Grand Palace, et imponerende kompleks af bygninger og templer, hvor kongen ikke bor mere, men alle vigtige statsceremonier finder stadig sted her. Templet i Emerald Buddha, der er placeret her, er det hellige sted i hele Thailand, derfor er der strenge krav til besøgernes kjole i kraft her. Shorts, flip-flops er forbudt, og hvis du har sandaler, skal du bære sokker (sic!). Men det er værd at ofre for at se den vigtigste over femhundrede år gamle Buddha statue. Til gengæld er den største dækket sin lighed (15 meter i højden) i Wat Kalayanamit, templet på ruten for en behagelig tur gennem den gamle del af havnen.

 

Bedste hoteller i Bangkok »

 

Populære hoteller i Bangkok:

 

Chatrium Hotel Riverside Bangkok
*****

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Bang Kho Laem, Bangkok

AVANI Atrium Bangkok
*****

AVANI Atrium Bangkok

Huai Khwang, Bangkok

Eastin Grand Hotel Sathorn
****

Eastin Grand Hotel Sathorn

Sathon, Bangkok

Citrus Sukhumvit 13 Bangkok Hotel by Compass Hospitality
****

Citrus Sukhumvit 13 Bangkok Hotel by Compass Hospitality

Watthana, Bangkok

Lebua At State Tower
*****

Lebua At State Tower

Bang Rak, Bangkok

Rambuttri Village Inn
**

Rambuttri Village Inn

Rattanakosin, Bangkok

 

Se alle hoteller i Bangkok »