Hoteller i Croatien

Bedste hoteller i Croatien

Kroatien har to ansigter: Det er et eventyrland med gyldne strande, hvor azurblåen af vandet blandes med himlenes blå, i nærheden af majestætiske bjerge og landet med grønne bakker og skove, maleriske sletter, blandt hvilke mystiske slotte, palæer og ruiner er skjult. Søg med os efter Bedste hoteller i Croatien.

Bedste hoteller i Croatien – spar op til 70%

Således vil ferier i Kroatien tilfredsstille både kroppens og åndens behov: gamle monumenter støder op til renæssancens og barokens mesterværker, og besøge berømte helligdomme er et alternativ til at vandre gennem nationalparker. Du kan også prøve traditionelle kroatiske retter eller prøve en kop aromatisk kaffe eller et glas udsøgt lokalvin.

Kroatien er et lille, men ekstremt varieret land, både hvad angår kultur og natur. Kroatien ligger ved krydset mellem Middelhavet og Centraleuropa, og det blå af havet grænser her med bjergene. Her også Middelhavet, slaviske og vest europæisk indflydelse sammenstød. De formede dagens billede af landet. Med sin ekstraordinære og frodige historie, hvis memorabilia – kunst- og arkitektmonument – er blandt de smukkeste i Europa, kunne Kroatien fordele flere andre lande.

Bedste hoteller i Croatien

Kystnære del af Kroatien har et typisk middelhavsklima med varme og tørre somre og fugtige (hovedsagelig regnfulde og blæsende) vinter. I nord, i nærheden af byen Zagreb og Slavonia er der et moderat klima, men de gennemsnitlige temperaturer er højere, og sommeren er længere og mere solrig end for eksempel i Polen. Rart vejr varer næsten hele tiden fra midten af maj til midten af oktober. Den vigtigste turistsæson varer fra midten af juli til slutningen af august og når toppen omkring 15. august. I denne periode skal du regne med højere priser med op til 30%. I september vender alt dog tilbage til det normale. Den bedste tid til at rejse til Kroatien er præ-sæsonen periode: juni, og endda maj eller april, når det er meget billigere. Klimaet favoriserer også rejser efter højsæsonen, fx i oktober.

Bedste hoteller i Croatien »

Top rejsemål i Kroatien

Populære hoteller i Croatien:

 

Hotel Central Zagreb
***

Hotel Central Zagreb

Zagreb City Centre, Zagreb

Hotel Dubrovnik Palace
*****

Hotel Dubrovnik Palace

Dubrovnik, Kroatien

Valamar Argosy Hotel
***

Valamar Argosy Hotel

Dubrovnik, Kroatien

Palace Hotel Zagreb
****

Palace Hotel Zagreb

Zagreb City Centre, Zagreb

Adriatic Queen Apartments
****

Adriatic Queen Apartments

Bacvice, Split

Radisson Blu Resort Split
****

Radisson Blu Resort Split

Split, Kroatien
Se alle hoteller i Croatien »