Hoteller i Kenya

bedste hoteller i kenya

På trods af den fremherskende fattigdom er de fleste mennesker i Kenya meget glade og overfører deres gode stemning til turister. “Hakuna matata!” Vi hører på den himmelske strand i Mombasa og i det vilde under safari. Fordi i Kenya vi ikke finder grunde til at kede os og bekymre os. Og det behøver ikke at betyde ødelæggelse af vores budget. Søg med os efter Bedste hoteller i Kenya.

Bedste hoteller i Kenya – spar op til 70%

Tsavo, Amboseli, Masai Mara er de tre ubestridte visitkort i Kenya, der vækker fantasien hos alle elskere af Mother Nature. Beliggende i det østlige Afrika, på Det Indiske Ocean, er Republikken Kenya et land af endeløse savanner med en ekstraordinær rigdom af flora og fauna. Ingen vil nægte at safari er den største attraktion i denne del af kontinentet – du kan opleve det under et telt, i det fri eller i et eksklusivt hotel. “Kenyan Adventure” er en 7-dages tur, som vil være en uforglemmelig, lang rejse gennem de vilde områder på det svarte kontinent.

I Europa er Kenya primært forbundet med Maasai stammen. Tidligere nomader, kendt for deres høje vækst og originale røde kostumer, forladte den pastorale livsstil og lever nu i forbehold. Selvfølgelig vil vi i Mombasa se Masai, som sender to dollars til billedet, og snart efter vil vi sende sms til hans venner.

Bedste hoteller i Kenya

Mombasa er lakmusprøven af Keniens historie. I sin usædvanlige arkitektur kan vi se islamiske og europæiske påvirkninger, men på mange steder er moderne bygninger tilstødende halmhytter.
Hvis du skal til Kenya med din familie, vil det være en stor attraktion for børn at ride boda-boda eller afrikanske rickshaws. Crazy chauffører er de bedste og billigste guider til en turistby, og også den næststørste by i landet.
I Mombasa vil elskere af åndelig hvile også finde noget for sig selv. Ud over de mange templer, som kenyerne skylder de besøgende fra Indien, finder vi også jainisternes charmerende templer. Det berømte Jain-tempel tiltrækker hovedsagelig tilhængere af religion, hvilket forudsætter afvisning af al vold mod levende væsener. I templets kolde vægge kommer vi ind i metafysikens verden og finder trøst fra solen og … livsproblemer.

Når du vælger en safari, skal du vælge et Lodge hotel. For det meste er de meget tæt på vandfaldene, midt i nationalparken, og du kan beundre den smukke udsigt som fra Disney eventyret “The Lion King”.

Bedste hoteller i Kenya »

Populære rejsemål i Kenya

Populære hoteller i Kenya:

 

Voyager Beach Resort
***

Voyager Beach Resort

Mombasa, Kenya

Bamburi Beach Hotel
***

Bamburi Beach Hotel

Shanzu, Mombasa

Emrald Flamingo Beach Resort & Spa

Emrald Flamingo Beach Resort & Spa

Shanzu, Mombasa

Ziwa Bush Lodge
****

Ziwa Bush Lodge

Nakuru, Kenya

Lake Nakuru Lodge

Lake Nakuru Lodge

Nakuru, Kenya

African House Resort
****

African House Resort

Malindi, Kenya
Se alle hoteller i Kenya »