Hoteller i København

bedste hoteller i kobenhavn

Planlægger en tur til København ? Udbetaler ikke for meget – Søg med os efter Bedste hoteller i København. København som en by udviklet primært på grund af dens havnatur, hvilket er særligt tydeligt i de velbevarede gamle havneoplag. De blev bygget med meget gode materialer, takket være de står i dag og fungerer som museer, lejligheder eller hoteller.

Bedste hoteller i København

Den historiske del af byen indtager et relativt lille område. Efter at have nået byens centrum, fx med metro, kan vi resten af dagen gå og kun bruge styrken af vores egne ben. Det er dog værd at udarbejde en detaljeret sightseeingplan på forhånd. Gå gennem de historiske gader og kanaler, kan vi endda gå tilbage i tiden. Danskerne skynder sig ikke i hverdagen, byen lever af sin egen fredelige rytme.

Hvis vi ønsker at kende byens topografi godt, kan vi gå til ethvert af synspunkterne, især det snoede tårn i Den Hellige Frelsers Kirke, som har en unik form i Europa.

 

Bedste hoteller i København – spar op til 70%

Når vi besøger København, kan vi ikke gå til det 17. århundrede Nyhavn-område, der er berømt for sin kunstige kanal, som fører direkte fra havet til den gamle by. Her finder vi mange smukke bygninger, og der er også mange skibe her. Desværre, hvis vi ønsker at sidde i en af ​​de lokale caféer, bør vi forberede os på en stor udgift.

Hvis du kan lide underholdning, kan vi gå til Tivoli Gardens Park, hvor du finder forskellige attraktioner for børn og voksne og mange restauranter og caféer. På dette tidspunkt kan vi nævne, at det er den næst ældste forlystelsespark i verden. Det er dog ikke værd at gå inde, hvis vi ikke har til hensigt at bruge attraktionerne.

 

Søg efter Billige hoteller i København »

København er også et ideelt sted for dyrelskere. Københavns Zoo er en af ​​de mest moderne og mest interessante i Europa – vi kan bl.a. finde her catwalk for en bjørn med en tunnel og tasmanske djævle. I forstadene i København, nær lufthavnen, er der et moderne Den Blaa akvarium, hvor vi udover tunnelen vil se hammerhead hajer. Det er det største akvarium i Nordeuropa.

Hvis vi kan lide slotte og historiske katedraler, tilbyder København og det omkringliggende område nogle fantastiske attraktioner, som bør behage enhver fan. Her er de vigtigste af dem:

Christiansborg Slot – Det kongelige palads beliggende i hjertet af København, i midten kan vi se smukke kongelige værelser, selv om hallen med et bibliotek er særdeles fremragende.

Bedste hoteller i København »

 

Populære hoteller i København:

 

CABINN Metro
**

CABINN Metro

Vestamager, København

Comfort Hotel Vesterbro
***

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbro, København

Copenhagen Admiral Hotel
****

Copenhagen Admiral Hotel

København indre by, København

Hotel Cabinn City
**

Hotel Cabinn City

København indre by, København

Hotel Sct. Thomas
***

Hotel Sct. Thomas

Frederiksberg, København

Saga Hotel
**

Saga Hotel

Vesterbro, København
Se alle hoteller i København »