Hoteller i Koh Samui

bedste hoteller koh samui

Koh Samui, eller Cocos Tree Island, er den tredjestørste thailandske ø. Sammen med de nærliggende koralrev er det en del af Ang Thong Marine National Park. Søg efter Bedste hoteller i Koh Samui med os! Vi vil være glade for brugen af Big Buddha, Hints og Hinya’s klipper (bedstemor og bedstefar) – på ingen måde viser tal af gamle mennesker og kilometer af smukke, paradis strande.

Bedste hoteller i Koh Samui

I løbet af de lige få dage af ferien kan vi udforske øen langs øens længde og bredde. 25 km bred og 21 km lang gør hver krog og kran vi kan lære at kende ved at rejse med taxi eller endda med motorcykel. Øen, hvis hovedattraktion er de smukke strande og betingelserne for ubekymret lazing, også lækker med flere interessante attraktioner.

For at se den første af dem, gå nordpå på øen, hvor der er en stor 12 meter statue af Big Buddha i Wat Phra Yai tempelet. Vi har ikke brug for nogen vejskilt, fordi billedet kan ses fra en afstand af flere kilometer. Hele komplekset var placeret på øen Koh Farn forbundet med Ko Samui ved en bro. På figuren blev der bygget en platform, hvorfra man kan beundre den smukke udsigt og Buddha selv tæt på.

 

Bedste hoteller i Koh Samui – spar op til 70%

Nummer to tiltrækning er – det skal indrømmes – ganske malerisk. Kaldes “bedstemor” og “bedstefar” Hin Ta og Hin Ya sten er intet andet end sten, der minder om formen af ​​kønsorganerne til en kvinde og en mand. Beliggende i den sydlige del af øen er turister særligt opmærksomme, især da legenden siger, at et besøg her har en positiv effekt på frugtbarheden.

 

Bedste hoteller i Koh Samui »

 

Populære hoteller i Koh Samui

 

Escape Beach Resort
****

Escape Beach Resort

Mae Nam, Thailand

OZO Chaweng Samui
***

OZO Chaweng Samui

Chaweng, Thailand

Amari Koh Samui
****

Amari Koh Samui

Chaweng, Thailand

Chaweng Regent Beach Resort
****

Chaweng Regent Beach Resort

Chaweng, Thailand

Ark Bar Beach Resort
***

Ark Bar Beach Resort

Chaweng, Thailand

Bandara Resort & Spa
****

Bandara Resort & Spa

Bo Phut, Thailand
Se alle hoteller i Koh Samui »