Hoteller i London

bedste hoteller i london

London er hovedstaden i Det Forenede Kongerige og den største by i EU. Søg med os efter Bedste hoteller i London. Det er en af de vigtigste globale forretnings-, finans- og kulturcentre. City of London er det sted, hvor de største internationale banker og virksomheder har deres hovedkvarter. Det er også en by med fire UNESCO-kulturarv, nemlig Tower of London, Greenwich astronomiske observatorium, Royal Botanic Gardens og området, herunder Westminster Palace, Westminster Abbey og Church of Saint Margaret.

Bedste hoteller i London – spar op til 70%

London er en by, der uigenkaldeligt er forbundet med flere elementer. Den første af disse er selvfølgelig tallet for den britiske dronning, som ofte forekommer i tv-dækning som gæst eller hovedperson af store begivenheder i landet. Et andet symbol er den unikke Big Ben – bell fra St. Stephen Tower eller uretårnet. I dag refererer navnet til både selve klokken og hele tårnet med et ur. Et andet London symbol er Tower Bridge – en af ​​de smukkeste drawbridges i verden. Dens spændinger vejer omkring 1100 tons hver er i stand til at stige inden for et og et halvt minut, åbner vejen til oceaniske skibe. Få har ikke engang hørt om tårnet, et berømt fængsel, der kan sammenlignes med den franske bastille. Mange gange er Tower of London blevet set i historiske film som et symbol på kirken og kongen. I dag i tårnet er der en af ​​verdens mest værdifulde samling af kronjuveler med den berømte 530-karat diamant “Afrikas stjerne”.

Bedste hoteller i London

Royal Parks of London, eller kongelige parker i London, er en gruppe på otte parkerTotal indtager et areal på ca. 5.500 acres i Greater London. Disse omfatter faciliteter såsom Hyde Park og Kensington Gardens (to tilstødende parker), Green Park, Regents Park og St. James’s Park – de største grønne områder i det centrale London. Bushy Park, Greenwich Park og Richmond Park er beliggende i forstæderne. Brompton Cemetery, selv om det ikke er en park, er et andet grønt område forvaltet af Royal Parks. Udover de kongelige parker, der tidligere serverede magnaterne til underholdning og jagt, og i dag er de åbne offentlige steder, er der flere andre grønne områder i London. Det bemærkelsesværdige er Chelsea Physic Garden – en af ​​de ældste botaniske haver i Storbritannien, grundlagt i 1673 for at studere plantens medicinske egenskaber og åbne for offentligheden i 1983. Ældre end ham er kun den botaniske have fra Oxford University. Interessant er også den enorme 320 hektar Hampstead Heath. Dette sted er berømt for Parliament Hill, hvorfra man kan se hele centrum af London. Dette panorama er en af ​​de beskyttede synspunkter.

Bedste hoteller i London »

 

Populære hoteller i London:

 

Generator Hostel London
***

Generator Hostel London

Kings Cross, London

Park Plaza Westminster Bridge London
****

Park Plaza Westminster Bridge London

Waterloo, Lo

The Piccadilly London West End
*****

The Piccadilly London West End

Soho, London

Clink78 Hostel
***

Clink78 Hostel

Clerkenwell, London

Qbic London City Hotel
***

Qbic London City Hotel

Whitechapel, London

St Giles London – A St Giles Hotel
***

St Giles London - A St Giles Hotel

Bloomsbury, London
Se alle hoteller i London »