Hoteller i Manila

manila bedste hoteller

Manila er en hovedstad i Filippinerne beboet af omkring 1.660.000 indbyggere, der ligger på øen Luzon. Byen Manila, sammen med de 16 nabobyer, danner hovedstadsbyen Metro, der hedder Metro Manila, og beboes af over 11 millioner mennesker. Manila er en moderne asiatisk by, i centrum hvor vi ser moderne kontorbygninger, boliger, hoteller og indkøbscentre. På kanten er der slumområder beboet af fattige mennesker. Søg med os efter Bedste hoteller i Manila.

Bedste hoteller i Manila – spar op til 70%

Stedet, der skal besøge alle besøgende på hovedstaden i Filippinerne, er Rizal Park. Der er Nationalmuseet med etnografiske samlinger, Filippinernes Relief (model for den filippinske øhav), Planetarium, Oceanarium og Orchidarium med en imponerende samling orkideer og sommerfugle.

En af de ældste bygninger i byen er kirken St. Augustine. Det blev bygget i det femtende århundrede i den filippinske barok sort. Kirken er på UNESCOs verdensarvliste. En anden hellig objekt, der er værd at se, er Metropolitan Cathedral of the Immaculate Conception. Basilikaen St. George bygget fra det 20. århundrede fra stål præfabrikerede elementer er også meget interessant. Sebastian.

Bedste hoteller i Manila

De mest populære transportmidler i byen er jeepneys. De omdannes til jeepbusser. Billetter købes fra føreren. Manila har også busser. Men hvis du ikke kender byen, er det bedst at tage en taxa. Det er værd at være opmærksom, hvis taxichaufføren nulstiller måleren i begyndelsen af turen. Byen kører også FX, eller taxier, der rummer et større antal mennesker (de kører normalt på bestemte ruter) såvel som motorcykler med kurve.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Manila?

Hovedstaden i Filippinerne er bedst besøgt i månederne fra januar til april, fordi det er så tørsæson. Den gennemsnitlige årlige temperatur svinger inden for 25ºC.

Bedste hoteller i Manila »

 

Populære hoteller i Manila:

 

Manila Hotel
*****

Manila Hotel

Ermita, Manila

Red Planet Mabini Malate
**

Red Planet Mabini Malate

Malate, Manila

Manila Manor Hotel
***

Manila Manor Hotel

Malate, Manila

Manila Pavillion Hotel
****

Manila Pavillion Hotel

Ermita, Manila

Diamond Hotel Philippines
*****

Diamond Hotel Philippines

Malate, Manila

Riviera Mansion Hotel
***

Riviera Mansion Hotel

Malate, Manila
Se alle hoteller i Manila »