Hoteller i Marokko

bedste hoteller i marokko

Et arabisk land i den nordvestlige del af Afrika, som giver rejsen ekstraordinære muligheder for at lære om ørkendelen af dette kontinent i komfort, men uden at ofre den lokale farve. Søg medo os efter bedste hoteller i Marokko. Selvom typisk afrikansk natur, der er kendt fra naturlige film, ikke er så veludviklet her på grund af tørke, kompenserer kulturens og folklorikens rigdomme for denne lille ulempe.

Billige hoteller i Marokko

På grund af disse landes fantastiske historie er der to spanske enklaver i Marokko – Ceuta og Melilla (til Europa på det smaleste sted er ca. 14 km), og sporene for bosættelsen går tilbage til det 4. århundrede f.Kr. På det tidspunkt blev de nuværende Marokkos beboere befolket af berberstamme, da de kom under romernes regering, de blev en del af byzantiet i kort tid og blev til sidst de domæner, der tilhørte de arabiske dynastier. Det var først i det nittende århundrede, at de europæiske magter kolliderede her, og ud af dem blev der sejrrige Frankrig, som har været i magten i over 40 år. Marokko genvandt sin uafhængighed i 1956, ligesom mange andre afrikanske lande. Siden slutningen af Anden Verdenskrig har der været en utrolig demografisk boom, og befolkningen i landet er steget næsten fem gange, fra 6 til over 30 millioner, og 75% af de marokkanske beboere er ikke fylde 25 år.

 

Bedste hoteller i Marokko – spar op til 70%

Temaet, der ikke kan udelades, taler om Marokko, er det lokale køkken. Eksperter anerkender marokkansk madlavning som den bedste og mest interessante i alle i den arabiske verden. Mange gourmeter vælger dette køkken som grundlaget for deres retter, fordi det kombinerer middelhavsmagasiner med ørkendiet af gamle Berber-stammer. Grundlaget for kosten er grøntsager, fårekød, couscous, kartofler og lokale specialiteter og krydderier. I Marokko er hovedsagelig myntete og sort, stærk kaffe, alle meget søde og varme, nogle gange krydret med fedt eller mælk, især i ørkenen, berusede.

 

Søg efter Billige hoteller i Marokko »

Så mange som 8 steder i Marokko er indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste, så der er noget at beundre. Naturlige formationer er også værd at bemærke – Atlasbjergene i hjertet af landet og kraften i hav og havvand på kysten er attraktioner, der ikke kan glemmes, mens de er på plads.

 

Billige hoteller i Marokko »

 

Populære hoteller i København:

 

Atlas Almohades Casablanca City Center
****

Atlas Almohades Casablanca City Center

Sidi Belyout, Casablanca

Eden Andalou Aquapark & Spa
*****

Eden Andalou Aquapark & Spa

Marrakech, Marokko

Kenzi Farah-All Inclusive Available
****

Kenzi Farah-All Inclusive Available

Hivernage, Marrakech

Mogador Al Madina
****

Mogador Al Madina

Agadir City Centre, Agadir

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa
****

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa

Agadir City Centre, Agadir

Melliber Appart Hotel
****

Melliber Appart Hotel

Sidi Belyout, Casablanca
Se alle hoteller i Marokko »