Hoteller i Miami

Bedste hoteller i Miami

Miami tiltrækker mange foreninger: smukke solbadere i South Beach-området, folkemængder spadseretur med palmerede boulevarder med jugendstilbygninger. Søg med os efter Bedste hoteller i Miami. Beliggende ved strandpromenaden, feriebyer med udsigt over Caribien. Men bortset fra disse elementer er Americas Gate også mange andre attraktioner, som vi beskrev i en specielt forberedt guide Finnair. De stærke latinamerikanske påvirkninger kolliderer her med USAs strandkultur og skaber i virkeligheden en unik, ejendommelig blanding.

Bedste hoteller i Miami – spar op til 70%

Miami er stærkt forbundet med havet, hvilket er tydeligt synligt i hele byen. Miami Seaquarium introducerer besøgende til undervandsverdenen bebodd af m.in. af farverige fisk eller koraller. Du kan også komme ind i vandet selv i den venetianske pool, den største ferskvandspool i USA, der ligger i en tidligere stenbrud. Turister kan prøve deres hånd på forskellige vandsport praktiseret på strandene i Miami, fra svømning på en jet ski eller padle board (SUP) til parasailing. På den anden side spiller cubanske barer langs Calle Ocho i Latin Havas kvarter hele tiden latin musik, som endda kidnaps dig til at danse.

Bedste hoteller i Miami

South Beach, et distrikt med en to kilometer lang sandstrand, der strækker sig fra den sydlige ende af Miami halvøen nord til stranden forbindelse til Miami, er nok det mest berømte sted i hele byen. På grund af rent vand, delikat hvidt sand og livlig atmosfære kommer der millioner af solbadere her hvert år. Hvis South Beach er Miami, så er Ocean Drive det slående hjerte i denne by. Usædvanlige biler, høj musik, neonlys – her spilles livet døgnet rundt i restauranter, barer og klubber, hvor festfolk, turister og lokalbefolkningen mødes. For at opdage Miami’s roligere ansigt, tag en tur til Lincoln Road Mall, hvor du kan shoppe og spise en god middag i en rolig atmosfære på en varm sommerafting.

Bedste hoteller i Miami »

 

Populære hoteller i Miami:

 

Hotel InterContinental Miami
****

Hotel InterContinental Miami

Downtown Miami, Miami

Sheraton Miami Airport Hotel and Executive Meeting Center
***

Sheraton Miami Airport Hotel and Executive Meeting Center

Miami, Florida

Regency Hotel Miami
***

Regency Hotel Miami

Flagami, Miami

Hilton Miami Airport
****

Hilton Miami Airport

Miami, Florida

Runway Inn
**

Runway Inn

Miami Springs, Miami

Clarion Inn & Suites Miami International Airport
**

Clarion Inn & Suites Miami International Airport

Miami Springs, Miami
Se alle hoteller i Miami »