Hoteller i Rio de Janeiro

hoteller i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro-regionen er ud over den mest kendte by i verden og flotte strande som Copacabana og Ipanema, også små byer spredt langs kysten, et stort antal luksus resorts og hoteller. Søg med os efter Bedste hoteller i Rio de Janeiro. Den lille halvø Buzios er det perfekte sted for folk, der kan lide at aktivt tilbringe deres ferie. Kørsel langs kysten er også værd at kigge efter små bosættelser med mindre overfyldte strande for fuldt ud at sætte pris på skønheden i den brasilianske kyst.

Bedste hoteller i Rio de Janeiro – spar op til 70%

Kysten er berømt for de smukkeste og længste strande. De omfatter: den berømte Copacabana, Ipanema og Ubatuba. Du kan gøre mange vandsport her, de mest populære omfatter dykning, kitesurfing og surfing. Faciliteter til dykning og andre sportsgrene er generelt tilgængelige.
Der er jævnligt høje bølger på kysten, og derfor er der gode betingelser for surfing. Saguarema (staten Rio de Janeiro) organiserer internationale surfing mesterskaber. Beachvolleyballkampe spilles ofte, da brasilianerne elsker denne disciplin. De lange sandstrande er et perfekt sted for ridende amatører. For dem, der er interesseret i vandreture, vandreture og klatring, anbefales det bakkede område Rio de Janeiro.

Bedste hoteller i Rio de Janeiro

Hvornår er det bedste tidspunkt at tage til Brasilien?
Højsæsonen eller sommeren, der falder på vores vintermåneder – december, januar og februar er den periode med den mindste mængde nedbør. I modsætning til optræden er det brasilianske klima, selvom ækvatorial og ækvatorialt, ret levende. Det skal dog huskes, at priserne i øjeblikket ikke hører til de laveste – det er ferieperioden, skoleferien og selvfølgelig karnevalet. Den brasilianske vinter varer fra juni til august, men du bør ikke være bange for kold under de ti grader Celsius. I hele Brasilien er der korte tropiske nedstød, de rigeste i Amazonasbassinet, hvor der også er den højeste luftfugtighed. Regntiden falder mellem juni og august. I resten af Brasilien falder kort, tropisk regn hver dag. På grund af lavere varme og mindre end resten af året, er fugtigheden i Amazonas bedst udvalgt i den brasilianske vinter – mellem juli og oktober.

Bedste hoteller i Rio de Janeiro »

 

Populære hoteller i Rio de Janeiro:

 

Hotel Atlantico Travel
****

Hotel Atlantico Travel

Copacabana, Rio de Janeiro

Hotel Atlantico Praia Rio de Janeiro
***

Hotel Atlantico Praia Rio de Janeiro

Copacabana, Rio de Janeiro

Windsor Oceanico
****

Windsor Oceanico

Barra da Tijuca, Rio de Janeiro

Grand Hyatt Rio De Janeiro
*****

Grand Hyatt Rio De Janeiro

Barra da Tijuca, Rio de Janeiro

Rio Othon Palace
*****

Rio Othon Palace

Copacabana, Rio de Janeiro

Arena Ipanema Hotel
****

Arena Ipanema Hotel

Ipanema, Rio de Janeiro
Se alle hoteller i Rio de Janeiro »