Hoteller i Rom

Bedste hoteller i Rom

Kaldes den evige stad i Rom (italiensk: roma) er Italiens hovedstad og et af de mest besøgte steder af turister i verden. En smuk, romantisk by, fuld af monumenter og storslåede bygninger med en historie, der har nået flere tusinde år siden. Søg med os efter Bedste hoteller i Rom. Det er en stor, levende by, der giver os utallige indtryk. Køb af berømte italienske mode designere, lækre italienske retter eller kulturelle begivenheder i verdensklasse – alt dette og meget mere vil blive fundet i Rom. 

Bedste hoteller i Rom – spar op til 70%

Du kan ikke se alt det værd at se under et besøg i Rom. I stedet for feberligt at “tælle” de næste ædelstene af monumenter og arkitektoniske bygninger af et tidløst format, er det bedre at sprede dem et par gange for bedre at værdsætte fordelene ved Rom og dens charmerende atmosfære. Vi har et tværsnit gennem adskillige historiske perioder og arkitektoniske stilarter: Fra oldtiden (Colosseum, Forum Romanum og Rester af bygninger på Palatinen) gennem tidlige kristne tider (kirker og basilikaer), romanske templer, renæssancespaladser, barokke og rokoko-fontæner og bygninger, for mere moderne monumenter fra tidspunktet for italiensk forening og reglen om Mussolini.

Bedste hoteller i Rom

I modsætning til hvad der generelt betragtes som bevist og ret, er den højeste turistsæson i Rom slet ikke i sommermånederne. Overnatningsreservationstatistik viser tydeligt, at de højeste priser er fra april til juni og fra september til oktober. Hvorfor dette sker er et fantastisk mysterium for mig. Normalt er vejret givet som grunden, det er det behagelige klima i foråret og det tidlige efterår, og luftens varme og fugtighed, der kan mærkes af alle dem, der tilbringer sommeren i byen.

Så hvornår er det bedst at gå til Italiens hovedstad?
Vi vil overraske dig … i januar og februar! Normalt i anden halvdel af januar og i begyndelsen af februar er vejret meget godt, temperaturerne på niveauet af det tidlige forår i Polen, priserne på hoteller den laveste i året, slækket i museer …

En god tid til et besøg i Rom er også sommer. Det er varmt, det er rigtigt, men boligen er meget billigere end forår og efterår, og Rom byder på mange aften- og natunderholdningsmuligheder. Der vil være masser af vand til forfriskning, der er en kort afstand til havet, der er også vandlande for dem, der elsker våde ferier …

Bedste hoteller i Rom »

 

Populære hoteller i Rom:

 

Hotel Impero Rome
***

Hotel Impero Rome

Castro Pretorio, Rom

Hotel Contilia
***

Hotel Contilia

Esquilino, Rom

Camping Village Roma
****

Camping Village Roma

Aurelio, Rom

Cristoforo Colombo Hotel
****

Cristoforo Colombo Hotel

Rom, Italien

Hotel Milton Roma
****

Hotel Milton Roma

Esquilino, Rom

UNA Hotel Roma
****

UNA Hotel Roma

Castro Pretorio, Rom
Se alle hoteller i Rom »