Hoteller i Tunesien

bedste hoteller i tunesien

Tunesien er et meget charmerende land, også den mest europæiske blandt arabiske lande. Det ligger på Middelhavet og grænser mod vest med Algeriet og i sydøst med Libyen. Søg med os efter bedste hoteller i Tunesien. Fra syd er Tunesien omgivet af Sahara’s gyldne sand, og i nord finder vi et grønt, tropisk og stramt udvalg af Atlas-bjergene, som er skåret af blå og sølvgrene af floden Madęardy. Tunesien er en unik kombination af en meget rå ørken med livlige grønne og eksotiske oaser. Det gør det til et land, der er usædvanligt smukt og fuld af kontraster.

Bedste hoteller i Tunesien – spar op til 70%

Tunesiens vidunderlige naturlige forhold besluttede udviklingen af turismen i dette land. Det varme klima, azurblå hav og gyldne strande favoriserer vandsport og afslapning hele året. Lokalbefolkningenes gæstfrihed, cafeer fulde af klima og magi, hvor man kan prøve aromatisk te og lys traditionelle shisha, smukke byhave … Alt dette gør Tunesien til et ideelt sted at slappe af. Ferie i Tunesien er eksotiske, usædvanlige retter, lugt og fantastisk udsigt. Der er mange attraktioner, så en ferie kan være en kort at se alt!

Bedste hoteller i Tunesien

I Tunesien er der et mildt og varmt middelhavsklima. Fra maj til oktober er nedbør lav, og gennemsnitstemperaturen i ferien er ca. 30 C. I modsætning hertil er der fra marts og april og i oktober og november temperaturer sjældent overskredet 20-25C. Valget af dato for vores tur afhænger af de planlagte aktiviteter. For dem, der elsker solbadning, anbefaler vi sommermånederne, for om vinteren kan det være for køligt at solbade og solbade. Men hvis du bare vil udforske og bekendtgøre den lokale kultur, er det værd at gå til Tunesien om vinteren. Du kan derefter regne med en mindre crowd på steder, der er attraktive for turister, kortere køer, flere hotelpladser. Off season, selvfølgelig vil priserne også være lavere. Tiden fra oktober til april vil også være den bedste tid for dem, der planlægger escapader i Sahara-ørkenen. Derefter er varmen relativt mindst irriterende, og et par dage safari kan være en rigtig fornøjelse for den europæiske rejsende. Naturelskere bør nyde turen mellem marts og maj. På det tidspunkt dyrkes det tunesiske grønt efter voldsomt regn, så er det varme vejr ikke så stort som i sommermånederne og giver mulighed for længere vandreture gennem nationalparker. Vandsportentusiaster kan blive vanvittige næsten hele året rundt. Det er kun værd at huske at vandet fra december til februar er ganske køligt her (15-17 C), og regnfald i løbet af denne periode er lidt foruroligende.

Bedste hoteller i Tunesien »

 

Populære hoteller i Tunesien:

Djerba Plaza Hotel & Spa
****

Djerba Plaza Hotel & Spa

Midoun, Tunesien

Iberostar Averroes
****

Iberostar Averroes

Yasmine Hammamet, Tunesien

Sentido Phenicia
****

Sentido Phenicia

Hammamet, Tunesien

Marhaba Beach Hotel
****

Marhaba Beach Hotel

Sousse, Tunesien

Holiday Village Manar
****

Holiday Village Manar

Hammamet, Tunesien

Sentido Djerba Beach
****

Sentido Djerba Beach

Midoun, Tunesien
Se alle hoteller i Tunesien »