Hoteller i Vietnam

bedste hoteller i vietnam

Vietnam er et land fuld af kontraster. Det stærkt befolket delta og striben langs kysten kontrasterer med de bjergrige områder, hvor man kan føle sig som et fjerntliggende område. Søg med os efter Bedste hoteller i Vietnam. Saigon (Ho Chi Minh City) er fuld af energi, farver, sjov. Hanoi er igen en by med en meget overbærende og provinsielle karakter. Men de fleste af de vietnamesiske bor på landet – og det er her landets charme er skjult.

Bedste hoteller i Vietnam – spar op til 70%

Indokinas perle, et land med en enorm kulturel rigdom, et meget smukt og eksotisk land. Imponerende byer, buddhistiske templer, magisk natur og et paradis kysten spredt med tusinder af holme og klippeformationer – det er svært at komme tilbage skuffet over at rejse omkring et så varieret og interessant sted. Kun hvor skal man starte en sådan lovende rejse?

Hanoi: Den anden by med en vietnamesisk befolkning, hvor kaos er normen, og gaderne er fyldt med folk næsten hele tiden. De første indtryk, som Hanoi gør på hver besøgende, er utrolig energi. Alle går derhen, gaderne er overfyldte og travle, alle har travlt et sted – hverken på cykel, motorcykel eller motorcykel, helt sikkert mindre i bil.

Det er en helt anden by end europæiske metropoler. Hastighedscyklerne skal virkelig være forsigtige, men det er dette steds magi. Masser af mennesker, korkede gader, boder fyldt med unikke produkter – alt er nyt og eksotisk, og det er svært at ikke blive imponeret.

– Selvom du måske har nogle bekymringer i begyndelsen, er det et must at forsøge at cykle rundt i denne by. Intet vil lade dig føle atmosfæren på dette sted – siger Malgorzata Eguia fra OnTheWay.dk

Prøv også gade mad – selvom du allerede havde mulighed for at prøve vietnamesisk køkken (og næsten alle allerede havde det), vil du blive virkelig behageligt overrasket. Friske ingredienser og en traditionel forberedelsesmetode gør virkelig en forskel. Intet sætter dig på dine fødder efter en dag med sightseeing som en skål med hot pho suppe.

Bedste hoteller i Vietnam

Hvad kan du spise her?
I hele Vietnam finder vi en ekstremt populær skål, nem – de er populære forårsdråber, dvs. fyldning (hovedsagelig grøntsager, kød eller fisk) rullet i rispapir og stegt i dyb olie. Rå nem er også populær, serveret med forskellige saucer. Til gengæld er den mest populære suppe, serveret i to varianter: phở bò (med oksekød) og phở gà (med kylling). En anden meget populær suppe er Bún bò Huế (bun bo) – en yderst aromatisk bouillon med risnudler, mange urter, krydderier og oksekød, med tilsætning af citrongræs. Hovedårsagerne er kødretter (den mest populære er kylling, oksekød og and) fra wok tilberedt af rognegenet. Det er også værd at prøve den traditionelle Bánh xèo – en stor riskage med påfyldning (svinekød eller fjerkræ med grøntsager), alle slags salater er populære, især Gỏi đu đủ – en salat med papaya, urter og kød.

Bedste hoteller i Vietnam »

Populære rejsemål i Vietnam

Populære hoteller i Vietnam:

 

Hoi An River Town Hotel
****

Hoi An River Town Hotel

Cam Pho, Hôi An

Hotel Majestic Saigon
*****

Hotel Majestic Saigon

District 1, Ho Chi Minh-staden

Oriental Suites Hotel
***

Oriental Suites Hotel

Hoan Kiem, Hanoi

New Sun Hotel Nha Trang
***

New Sun Hotel Nha Trang

Tan Lap, Nha Trang

Vinpearl Nha Trang Bay Resort & Villas
****

Vinpearl Nha Trang Bay Resort & Villas

Vinh Nguyen, Nha Trang

Helios Legend Hotel
***

Helios Legend Hotel

Hoan Kiem, Hanoi
Se alle hoteller i Vietnam »